E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

BU KEZ FRANSIZ KANALI TERÖR YUVASINDA 

Fransız TV kanalı, Kandil'e giden yolu görüntüledi.

5.11.2007 - 22:44
BU KEZ FRANSIZ KANALI TERÖR YUVASINDA

FRANSIZCA ve Almanca yayın yapan ‘Arte' kanalı, terör örgütü PKK kamplarının bulunduğu Kuzey Irak'taki Kandil Dağı'na giderek buradaki silahlı teröristleri görüntüledi.

Arte kanalı, dün gece yayınladığı programda Türkiye’de kanlı eylemlere girişen bölücü örgüt ve olası sınır ötesi operasyonu ele aldı. Programda, Türk topçusunun zaman zaman açtığı ateşten etkilenen çok sayıda ailenin Kuzey Irak'ın içlerine göç etmek zorunda kaldığı öne sürüldü.

Türkiye'nin topraklarında kanlı eylemlerde bulunan PKK'ya karşı Kuzey Irak sınırında harekat düzenlemeye hazırlandığı belirtilen programın çekimi için bölgeye giden Fransız televizyoncular, Kandil Dağı yolunda peşmergelerin güvenlik noktasında durdurulduktan sonra yollarına devam etti. Televizyoncular bir süre gittikten sonra İran sınırına yakın bölgede bu kez yolu kesen silahlı PKK'lılar tarafından durduruldu. PKK’lılar Fransız televizyoncuların araçlarını kontrol ederken, yoldan geçen bir başka kamyonu da durdururken teröristlerin oldukça rahat oldukları göründü.

Kandil Dağı’ndaki PKK’lıların sözcüsü Türkiye’nin olası operasyonuna karşı koyacaklarını öne sürerken, silahlı teröristler kameraların karşısında ‘Avcı yürüyüşü' başta olmak üzere çeşitli hareketli görüntüler verdi.

BARZANİ: TERÖRİST DİYEMEYİZ

Arte kanalına konuşan ‘Kürt Bölgesi Başkanı’ ve Irak Kürdistan Demokrat Partisi (IKDP) lideri Mesut Barzani, PKK’yı bu aşamada terörist örgüt olarak nitelendirmeyi düşünmediklerini, PKK'lı silahlı grupların bölgedeki kent veya kasabalarda değil, denetimleri dışındaki İran sınırındaki bölgede bulunduklarını öne sürdü. Barzani, Türkiye'nin olası operasyonuna karşı koyacaklarını, söyledi. Programda Barzani’ye bağlı peşmergeler de ekrana getirildi.

PKK’nın İran’da faaliyet gösteren PJAK’a bağlı silahlı teröristler de Fransız televizyoncular tarafından görüntülendi. Yüzleri sarılı halde objektiflerde görüntülenen PJAK’a bağlı silahlı teröristler İran’daki Kürtler için mücadele ettiklerini öne sürdü. Programın bir başka bölümünde ise görüntülenen PKK’lıların oldukça rahat olduğu ev gibi binada kaldıkları görüldü.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cem Uzan Turktime'a Konuştu: Beni Kesebilirsin, Öldüerbilirsin ama Bana İnananlara İhanet Ettiremezsin!!!
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan Türk Basınında evinin kapılarını ilk ...
MENDERES TURKTİME'A KONUŞTU! : “AĞAR, DEMOKRASİNİN YANINDAN BİLE GEÇMEMİŞTİR!”
Sağ siyasetin patent sahibi ve DP’nin biyolojik ve siyasi varisi Aydın ...
BAŞÖRTÜSÜ ÖZ DEĞİL, SEMBOLDÜR!
(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) 5 bini aşkın üyesi ile Türkiye’nin ...
 
Emin Çölaşan Turktime'a Konuştu
(ÖZEL-TURKTİME) Türk basının usta kalemi, Hürriyet Gazetesi yazarı Emin ...
DEVLETE MİLYON DOLARLIK KAZIK ATTILAR!
Başbakanlık Yüksek Denetleme Kurulu müfettişlerinin 2006'da hazırladığı ...
PARİS KARIŞTI… TÜRKLER'LE PKK'LILAR ARASINDA ARBEDE
Fransa'nın başkenti Paris'te, Türkiye'de düzenlenen terör saldırılarını ...
 
İŞTE İHANETİN FOTOĞRAFI… KAÇIRILAN ASKERLER İÇİN GİDEN TÜRKİYE'NİN VEKİLLERİ APO BAYRAKLI MASADA
Dağlıca'daki çatışmada kaçırılan 8 askerin teslim edilmesinde ortaya çıkan ...
PKK'NIN DİKKAT ÇEKEN ZAMANLAMASI
İki hafta önce Hakkari Dağlıca’da PKK tarafından rehin alınan sekiz Türk ...
DTP'LİLER REHİN ASKERLERİ NASIL ALDI?
8 Türk askerinin serbest bırakılması için K.Irak'ta bulunan DTP'li 3 milletvekilli, ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
ÖSYM
Kızılyıldız
Kuzey Kore
CEV Şampiyonlar Ligi
IŞİD
Ezgi Mola
Erdoğan
terör örgütü
YÖK