ABD’de Kasım ayında gerçekleştirilecek başkanlık seçimlerinde Demokrat Parti’de Başkan adaylığı için Hillary Clinton’la çekişen sosyalist siyasetçi Bernie Sanders, hiçbir zaman pes etmeyeceğini ve kampanyasını sonuna kadar sürdüreceğini açıkladı. California eyaletinde basın toplantısı düzenleyen Sanders, “Salı günü gerçekleştirilecek California ön seçimlerini kazanacağıma inanıyorum. Hillary anketlerde düşüşe geçtiğini gördü. Herkes biliyor ki Donald Trump’ı yenebilecek tek aday benim” diye konuştu.
Maduro da destekliyor
Büyük ekonomik kriz yaşayan Venezuela’nın sosyalist Devlet Başkanı Nicolas Maduro da Sanders’ı destekleyenler arasına katıldı. Sanders’ı ‘devrimci yoldaş’ olarak niteleyen Maduro, ABD’de seçimlerin özgür bir ortamda yapılması halinde ‘Bernie’ lakaplı siyasetçinin başkan seçilebileceğini söyledi.
vatan
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...