Rafet El Roman, manken Tuğba Altıntop’tan 2003’te boşanmıştı. Çiftin çocukları Şevval Nur ve Su Elnur’un velayeti ise babaları Rafet El Roman’a verilmişti. Almanya’da yaşayan Rafet El Roman kızlarına bakıcılık yapan Yeşim adlı genç kızla aşk yaşıyordu. Kızlarının da bundan haberi yoktu.
Yeşim Hanım bu birliktelikten 7 aylık hamile. Erkek babası olmaya hazırlanan Rafet’e, kızları “Yeşim ile evlenemezsin, kardeş istemiyoruz” diye sert çıktı. Rafet ise Tuba Altıntop’u Almanya’ya çağırıp kızlarını ikna etmesini istedi. Tuğba Altıntop, THY’nin 18.00 uçağıyla dün İstanbul’a uçtu.
BEBEĞİ İSTEMEMİŞLER!
Rafet El Roman eski eşi Tuğba Altıntop’a yaşadığı krizi şöyle anlattı: “Yeşim’e bu bebeği istemediğimi söyledim, ama doğurmakta ısrar etti. Deniz Akkaya’nın sevgilisi Efe Önbilgin’e yaptığı şeyleri yaşıyorum. Kızlarım, Yeşim’i ve bebeği istemiyor”.
Tuba Altıntop “Kızlarım, babaları ve bakıcıları arasındaki ilişkiyi bilmiyormuş. Yeşim Hanım hamile kalınca öğrenmişler. Psikolojileri alt-üst” dedi.
posta
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...