Asıl istediğinin bir senfonide arpçı olarak yer almak olduğunu dile getiren oyuncu, "Önceleri aşırı kabiliyetsizdim. Arkadaşlarım ağla dese, ağlayamazdım" dedi.
'Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam' dizisinin oyuncusu Aslı Tandoğan, eskiden oyunculuk anlamında çok kabiliyetsiz olduğunu açıkladı. Genç yaşta geçirdiği kaza sonucunda şansını oyunculuktan denemeye karar verdiğini belirten Tandoğan, "Önceleri aşırı kabiliyetsizdim. Arkadaşlarım ağla dese bile asla ağlayamazdım" ifadesini kullandı.
BABAM MAHVEDERDİ
Oyunculuğu denemeden önce Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Arp Bölümü'nden mezun olan Tandoğan, dizi sektörüne geçiş serüvenini şu sözlerle dile getirdi: "10 sene arp çaldıktan sonra tek amacım ya operaya girmek ya da senfoniye girmekti. Mezun olduktan sonra Antalya Operası'nda bir sene arpçılık yaptım. Oyuncu olacağımı bilseydi, babam beni mahvederdi. Sonra bir bisiklet kazası geçirdim. Suratım şişti. O kazadan sağ çıktığımı görünce, oyunculuğa bir şans verdim ve İstanbul'a geldim."
SULTAN BENİ ÇOK ETKİLİYOR
Yeni oynadığı Osmanlı dizisinde Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray'la aynı seti paylaşan Tandoğan, "Türkan Şoray'la aynı seti paylaşmak benim için çok büyük bir gurur ve heyecan. Çalışkanlığı, sıcaklığı, iyi yüreği ve mütevaziliği beni çok etkiliyor. Onu çok seviyorum" diye konuştu.
Formunu neye borçlu?
Ünlü oyuncu Aslı Tandoğan formunu rahibe boksu olarak bilinen Wing Chun dövüş sanatıyla koruduğunu belirtti. Oyuncu, "9. seviye eğitmen seviyesine kadar geldim. Kadınlar için çok iyi bir spor. Kadınlara tavsiye ederim. Çok esnek olmanıza gerek yok" dedi
Bugün
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...