Anavatan Partisi (ANAP) Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Orhan Efe, parti olarak tek başına yerel seçimlere gitme kararı aldıklarını belirterek, "ANAP, 3 yıl sonra iktidarın yegane alternatifi olacaktır" dedi.
Söz alan Parti MKYK Üyesi Orhan Efe, yerel seçimlerine kısa bir süre kala partiler arası ittifak konusunun sık sık gündeme geldiğini belirterek, 10 gün önce MKYK üyeleri ile gerçekleştirilen toplantıda yerel seçimlere tek başına gitme kararı aldıklarını söyledi.
Ortaklığın karşılıklı dengesizlik oluşmaması koşulunda kurulabileceğini kaydeden Efe, "Şimdiye kadar biz gereken hoşgörümüzü gösterdik.
"ORTAKLIK DÜŞÜNEBİLİRİZ"
Geçtiğimiz genel seçimlerdeki duruma bir kez daha düşmemek için Anavatan Partisi olarak seçimlere tek başımıza gitme kararı aldık. Ama bu gelecek olan önerilere kapalı olduğumuzu söylemez. Ortaklık kurulabilir. Fakat bu ortaklık karşılıklı dengesizlikler oluşturmamalıdır. Yerel seçimlerde iddialıyız. Partimiz 3 sene sonra iktidarın yegane tek alternatifi olacaktır" dedi.
ANAP İl Başkanı Ahmet Kömbe ise 2007 yılındaki genel seçimlerin ardından morallerini bozmadıklarını ifade etti. Parti üyelerinin yılgınlığa düşmemesi gerektiğini söyleyen Kömbe, "Seçimlerde var olduğumuzun devamını sağlayacağız. Çekim merkezi olmak zorundayız. İlk önce hedef yerelden başlamak olmalıdır. Bunu da yapacak güçteyiz" diye konuştu. (iha)
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
|
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
|
Bunlar da ilginizi çekebilir...