AKP MYK yoğun bir gündemle toplanacak. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yarın toplanması planlanan AKP MYK’da, İzmir, Diyarbakır, Mersin ve Eskişehir’in büyükşehir belediye başkan adaylarının ele alınması bekleniyor.
AKP MYK’da, Hükümet'in siyasi partilere gönderdiği “Ulusal Programın” Meclis ile ilgili bölümü, TBMM Başkanı Köksal Toptan’ın, “Uzlaşı Komisyonu” için TBMM’de grubu bulunan siyasi partilerden istediği üye seçimi, Sakarya Milletvekili Şaban Dişli’den boşalan MYK üyeliğine yeni üyenin atanması konuları ele alınacak.
MYK toplantısında 2009 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde CHP, DTP ve DSP’nin elinde bulunan İzmir, Diyarbakır, Eskişehir ve Mersin büyükşehir belediye başkan adaylarının ele alınması bekleniyor.
Toplantıda ayrıca Mart 2009’da yapılacak yerel seçim çalışmaları hakkında da değerlendirme yapılacak.
Edinilen bilgilere göre, Türkiye gündemini meşgul eden Almanya’daki Deniz Feneri Davası ile ilgili toplantıda MYK üyeleri görüşlerini dile getirecek. Toplantıda, RTÜK Başkanı Zahid Akman hakkındaki iddiaların da gündeme gelebileceği kaydedildi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...