Bülent Ersoy, kendisine selam vermediği gerekçesiyle topa tuttuğu Ajda Pekkan, konuştu.
Bülent Ersoy,
"O gece iftar yemeğindeyiz, masaya geldi selam dahi vermedi. Allah'ın selamını vermemek ne demek ya! Bırakın arkadaş olmamızı falan, sen kime numara yapıyorsun, kime bu namelerin. Bu tavırları yaptığın insan kim? Masada Orhan Gencebay ile ben varım, orada senden aşağı bir insan yok ki. Senden üstün insanlar hatta var orada, neyini hava yapıyorsun nedir senin bu namelerin. İnsan girişte bir şey söyler merhaba arkadaşlar der. Böyle ucube. Ben orada oturuyorum zangoç gibi görünüyorum, neden selam vermedi aynı masadayız. Allah onu ıslah etsin."
Ajda Pekkan, Bülent Ersoy'un kendisi için söylediği bu sözlere karşıllık olarak "
"Bize ayrılan masaya gittiğimde pek çok sanatçı dostumun olduğunu gördüm, hepsiyle selamlaştık. Bülent Ersoy'un neden böyle bir hassasiyet gösterdiğini anlamadım. O sert sözleri söylediğine ihtimal vermiyorum, söylemişse ayıp etmiş demektir."
kadınhaberleri
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...