En sert tepkiyi gösteren Hürriyet başyazarı Oktay Ekşi, NTVMSNBC’ye böyle demokrasi olamayacağını vurguladı, Büyükanıt’ın uzatılan her mikrofona yanıt verme merakını eleştirdi, Genelkurmay’ın kamuoyuyla iletişim sisteminde ciddi arıza olduğunu söyledi.
“O benim cumhurbaşkanım değil” diye yazdığı için tepki gören Bekir Coşkun’a sahip çıkan köşe yazarları, komutanlara ise Cumhurbaşkanı Gül’e ‘saygısızlık’ yapamayacakları vurgusuyla sert çıktı. En sert tepkiyi ise Basın Konseyi Başkanı ve Hürriyet gazetesi başyazarı Oktay Ekşi gösterdi. “Açık konuşalım, bu böyle gitmez” diyen Ekşi, komutanların “iterek, kakarak, tavır koyarak ve daha da önemlisi yeni kuşaklara kötü örnek teşkil eden yanlışlar yapamayacağını” vurguladı. “Kavga kaybedilecek yerde ve kaybedilecek zamanda verilmez” diyen Ekşi, sözü anamuhalefet partisi CHP’ye yönelterek, “Muhalefete, özellikle anamuhalefet partisi CHP’ye soralım: AKP’yi Türkiye’nin başından uzaklaştırmak için planınız var mı? Varsa ne? Açıklar mısınız? Yoksa hiç konuşmayın" diye bitirdi. Ekşi, NTVMSNBC’ye konuşurken ise daha da sertleşti.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
|
|||||
|
Bunlar da ilginizi çekebilir...