Senato Çoğunluk Lideri ve Demokrat Parti Nevada senatörü Harry Reid’in açıkladığı ek verginin önümüzdeki on yıl içinde ülke ekonomisine 5 milyar dolar civarında katkı sağlaması bekleniyor.
Ülkedeki plastik cerrahlar, Senato’nun yüzde 5’lik vergi planını sert bir dille eleştirirken, cerrahlar özellikle ikinci dünya savaşından sonra dünyaya gelen; "Baby Boomers’ adıyla anılan ve genç görünmek için büyük paralar harcayan nüfus kesiminin de dolaylı olarak bu girişimden etkilendiğini savunuyor.
Sağlık reformu üzerine araştırmalar yapan Amerika’nın Geleceği Enstitüsü (America’s Future Institute) adlı örgütün başkanı Diane Archer ise, botoks ve liposakşın’ın lüks tedaviler sınıfına girdiğini ve her lüks tercih gibi bu tercihe de ayrı bir vergi getirilmesi gerektiğini savundu.
Geçtiğimiz yıl ABD genelinde 12 milyon kozmetik işlem ve ameliyat yapılırken, plastik cerrahların toplam kazancının 10.3 milyar civarında olduğu kaydedildi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...