AB devlet ve hükümet başkanları, ortak açıklamayla, Ankara'daki terör saldırısını güçlü şekilde kınadıklarını bildirdiler.Brüksel'de yapılan Avrupa Birliği (AB) Liderler Zirvesi'nin başında, Ankara'daki terör saldırısıyla ilgili ortak açıklama yayımlandı.
Ortak açıklamada şunlar kaydedildi:
"AB liderleri olarak, Ankara'daki dün meydana gelen terör saldırısını güçlü şekilde kınıyoruz. Kurbanların aileleri ve dostlarına başsağlığı diliyor ve Türk halkıyla dayanışmamızı ifade ediyoruz. Terör eylemleri, kimden ve nereden gelirse gelsin kabul edilemez. AB ve üye devletler, ortaklarla işbirliği içinde bu belaya karşı çabaları hızlandıracak."
sabah
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...