Kura sonucunda Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turundaki rakibi Danimarka temsilcisi Midtjylland oldu. Siyah-beyazlı ekip, bir üst tura yükselmek için Danimarka ekibi karşısında mücadele edecek.
MİDTJYLLAND'DA TÜRK FUTBOLCU DİKKAT ÇEKİYOR
Geçtiğimiz sezon Danimarka Süper Ligi'ni ikinci sırada tamamlayan Midtjylland'ın kadrosunda milli futbolcu Aral Şimşir de yer alıyor. Genç oyuncunun Beşiktaş karşısında göstereceği performans şimdiden merak konusu.
MAÇ TAKVİMİ NETLEŞTİ
Beşiktaş, Avrupa Ligi 2. eleme turundaki ilk karşılaşmasını 23 Temmuz'da kendi sahasında oynayacak. Rövanş mücadelesi ise 30 Temmuz'da Danimarka'da gerçekleştirilecek.
HEDEF BİR ÜST TUR
Siyah-beyazlılar, Midtjylland engelini geçerek UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmeyi amaçlıyor. Teknik heyet ve taraftarlar, Avrupa sezonuna başarılı bir başlangıç yapılmasını hedefliyor.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |