İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ihbar üzerine Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bir soğuk hava deposuna yapılan baskında, menşei belirlenemeyen 43,1 ton et bulundu.
Depoya gelen Tuzla İlçe Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğü görevlilerinin yaptığı incelemede, etlerin 39 ton 241 kilogramlık kısmının Hindistan, Avustralya veParaguay'dan getirilen bufalo ve sığır etleri olduğu belirlendi.
Depo sahibinin "Yurt İçinde Canlı Hayvan ve Hayvansal Ürünlerin Nakliyeleri Hakkındaki Yönetmeliği" kapsamında veteriner ve sağlık raporu, fatura, irsaliye veya herhangi bir belge ibraz edememesi üzerine 39 ton 241 kilogram Kaçak et, Tuzla İlçe Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğüne götürüldü. Depo sahibi hakkında yasal işlem yapıldı.
milliyet
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...