Mübarek'in avukatı Faid el Dib, eski liderin mahkemeye çıkabilmesi için sağlıklı olup olmadığını değerlendiren tıbbi rapor hakkında yaptığı açıklamada, ''Mübarek kanser ve bu son tıbbi rapora eklendi'' dedi.
Mübarek'in, ilk sorgulama sırasında kalp rahatsızlığı nedeniyle Şarm el Şeyh kentinde hastaneye kaldırıldığı belirtilmişti.
Hüsnü Mübarek'in, devrilmesini isteyen protestocuların öldürülmesi ve iktidarını kötüye kullanmaktan 3 Ağustos'ta mahkemeye çıkarılması bekleniyor.
A.A
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |