E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

'Futbolcu fabrikası' gibi kulüp 

Samsun'da amatör futbol takımlarından Kadıköyspor Kulübü, 6 yıl önce başlattığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında her yıl 500'ün üzerinde çocuğa ve gence futbol eğitimi veriyor.

8.12.2015 - 14:22
 Futbolcu fabrikası  gibi kulüp

Samsun'da amatör futbol ligi ekiplerinden Kadıköyspor Kulübü'nün 6 yıl önce başlattığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında yetiştirilen genç yetenekler Türk futboluna kazandırılıyor.

Barcelona Kulübü'nün "Bir kulüpten daha fazlası" sloganından yola çıkarak 6 yıl önce proje geliştiren Kadıköyspor Kulübü, yaşları 5 ila 17 arasındaki çocukları Türk futboluna kazandırmaya çalışıyor.

Bünyesinde kurduğu spor okuluyla her yıl 500'ün üzerinde çocuk ve gence eğitim verilen kulüpte yetişen çok sayıda oyuncu da profesyonel takımlara gönderildi.

Bu kapsamda kulüpte yetişen Mertcan Burkan'ı Galatasaray, Volkan Kılıç, Ozan Barış Çebitürk ve Muhammed Enes Mutlu'yu Gençlerbirliği, Oğuzhan Demircioğlu'nu Osmanlıspor, Şahin Gizlenci'yi Giresunspor, Harun Gürbüz'ü Samsunspor, Serkan Odabaşıoğlu'nu Fatih Karagümrükspor, Sergen Çelik'i Kemerspor 2003, Ozan Cengiz'i Bandırmaspor, Halil İbrahim Pekşen'i Tepecikspor ve Uğur Demircioğlu'nu da İskenderunspor kadrosuna kattı.

Kadıköy Spor Okulu Müdürü Hakkı Yeşilyurt,  Barcelona Kulübü'nün girişinde yazan "Bir spor kulübünden daha fazlası" sloganından yola çıktıklarını söyledi.

Sosyal ve kültürel manada geri kalmış mahallelerde yaşayan ailelerin çocuklarını da futbol okullarına aldıklarını anlatan Yeşilyurt, "Okulumuzda 5 yaşından 17 yaşına kadar 510 sporcumuz var. Bu rakam bazen 600'ü buluyor. Öncelikli hedefimiz ciddi bir sosyal sorumluluk projesini ortaya koymak, bölgede yaşayan çocukları futbol yoluyla başarılı ve iyi birer birey haline getirebilmek. Futbol yoluyla sevgi, saygı ve anlayışı oluşturmak birinci önceliğimizdir" ifadelerini kullandı.

aa
 

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Orası bir anıt eserdir!'
Fikret Orman Ankara Marka Festivali'ne katılarak bir konuşma gerçekleştirdi. ...
Golcülerin en verimlisi Cenk Tosun!
Spor Toto Süper Lig'de ilk 14 haftada 5 ve üzeri gol atan oyuncular içinde ...
Basketbolla hayata tutundu!
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası 11 yaşında ...
 
Süper Lig'de zirveyi Anadolu belirliyor

Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta Akhisar Belediyespor'un Beşiktaş'ı ...

Avrupa'da Türk derbisi

Basketbolda FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu'nda Fenerbahçe ile Galatasaray ...

İlyasova'nın 'double double'ı takımına yetmedi!
Milli basketbolcu Ersan İlyasova, takımı Detroit Pistons'ın Charlotte ...
 
Süper Lig'de zirveyi Anadolu belirliyor!
Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta Akhisar Belediyespor'un Beşiktaş'ı ...
Avrupa'da Türk derbisi!
Basketbolda FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu'nda Fenerbahçe ile Galatasaray ...
Kritik virajda yok!
Fenerbbahçe'de sakatlığı nedeniyle G.Antep'e götürülmeyen Robin van Persie'den ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
dolar
Gurbangulı Berdimuhamedov
nato
TÜFE
Adana Demirspor
Chloe Loughnan
EURO2016
Milli Eğitim Bakanlığı
takipsizlik kararı