Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu, KKTC'de çıktığı sahnede kalp krizi sonucu hayatını kaybeden sanatçı Volkan Konak için "Sahnede gebermiş" ifadelerini kullanmıştı.
Mehmetalioğlu'nun paylaşımının tepki çekmesi üzerine Diyanet İşleri Başkanlığı, soruşturma açıldığını duyurmuştu.
GÖREV YERİ DEĞİŞTİ
Muhalefetin görevden alınmasını talep ettiği Mehmetalioğlu, sosyal medya hesabından yeni görev yerini duyurdu. Çatalca Müftüsü artık Kocaeli İl Müftülüğüne bağlı "vaiz" olarak görev yapacak.
SAVAŞ PAYLAŞIMI
Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Mehmetalioğlu şu ifadeleri kullandı:
"Arkadaşlar Kocaeli'ye vaiz olarak tayinim çıktı. Bir savaşa girildiyse bedelini de ödeyeceğiz elhamdülillah. Rabbim bu tayine izin verdiyse daha büyük hayırlar gelecek demektir. Allah var sorun yok."
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...