E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Soylu: Ülkemin her tarafında huzur var 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Onlar bizi Kandil'e mahkum etmek istediler, onlar bizi kendilerine mahkum etmek istediler, onlar bize bir ideoloji dayattılar ama Allah'ıma şükürler olsun, bugün ülkemin her tarafında, güneydoğusunda, batısında, kuzeyinde, güneyinde, İç Anadolu'sunda huzur var" dedi.

1.06.2018 - 07:12
Soylu: Ülkemin her tarafında huzur var


Soylu, Ortahisar ilçesindeki İpekyolu Fuar Alanı'nda düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, ramazan ayının hayırlı olmasını diledi.Soylu, Türkiye'deki huzur ortamına da dikkati çekerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bu tablonun kıymetini bilmeyenler, huzurun kıymetini bilmeyenler, bu huzurun kolay elde edildiğini zannedenler, terörün bu millete ne yaptığını, kardeş kavgasının bu millete ne yaptığını bilmeyenler, akşam hava kararınca, ikindi ezanından sonra bir daha sokağa çıkamamanın ne olduğunu, çocuğun okulun önünden dağdaki terörist kamplarına kaçırılır korkusuyla camda beklemenin ne olduğunu bilmeyenler, bugün meydanlarda atıp tutuyorlar, bir şeyler konuşuyorlar.

Şunu söylemek istiyorum, bu proje batının projesi değildir. Onlar bizi Kandil'e mahkum etmek istediler, onlar bizi kendilerine mahkum etmek istediler, onlar bize bir ideoloji dayattılar ama Allah'ıma şükürler olsun bugün ülkemin her tarafında, güneydoğusunda, batısında, kuzeyinde, güneyinde, İç Anadolu'sunda huzur var. 

Çok üzülecekler ama dün 6 tane daha silahlı insansız hava aracı teslim aldık. İki ay sonra 6 tane daha teslim alıyoruz. Dört ay sonra 6 tane daha teslim alıyoruz. Elimizi İsrail'e uzatıp Heron istemiyoruz. Bizim kendi evlatlarımız, Türk mühendislerimiz, bizim evlatlarımız milli ve yerli yapıyorlar. Çatlasın Amerika, çatlasın dünya.

'DÜNYADAN SİPARİŞ ALIYORUZ, ESKİDEN BUNLARI PARAMIZLA BİLE ALAMAZDIK'

Soylu, geçtiğimiz aylarda da 3 helikopter alındığına işaret ederek bunların hepsinin yerli üretim olduğunu vurguladı. Dünyadan sipariş alındığını da belirten Soylu, şunları söyledi: "Eskiden biz bunları paramızla bile alamazdık, bize vermezlerdi. Neden vermezlerdi biliyor musunuz? O teröristlere vurmayalım diye. O teröristler onların cici çocuklarıydı. Onların sözcülerini de televizyonlara çıkarıp, saz çaldırıyorlardı. Şimdi işler değişti, şimdi devletimiz güçlü, hedefimiz belli, harıl harıl çalışıyoruz hep birlikte, milletçe."

'ADAMLAR BİR ANDA BAHAR ÇİÇEĞİ, SEVGİ KELEBEĞİ OLDULAR'

Soylu, Trabzon'un Akçaabat ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada ise terörle mücadeleye ilişkin şu değerlendirmede bulundu:

Ama memnun olmayanlar var, duydunuz değil mi? Selahattin Demirtaş'ı içeriden çıkartacaklarmış? Kim buna şakşakçılık yapıyor? Muharrem İnce, doğru mu? 6-7 Ekim olaylarının talimatını ben mi verdim, siz mi verdiniz? 6-7 Ekim olaylarının talimatını Selahattin Demirtaş verdi. Adamlar birden bahar çiçeği, sevgi kelebekleri oldular. Temel Karamollaoğlu, Muharrem İnce, Meral Akşener sevgi kelebekleri oldular. Bu, bu kadar bedava bir iş değildir. Bu Temel Karamollaoğlu'nu da hiç anlayabiliyor değilim. Yaptığı işler son derece yanlıştır, son derece sakildir. Bu ülkede hürriyeti, özgürlüğü, demokrasiyi kısıtlamaya çalışanlarla beraber, 28 Şubat'ı ayakta alkışlayanlarla beraber gidiyor. Kendisini siyasetin çukuruna düşürmek isteyenlere, kendisine hakaret edenlere bugün selam çakıyor. Kendisini siyasetten tasfiye etmeye çalışanlara…

'ERDOĞAN MERHAMETLİ OLDUĞU İÇİN BUNLARA BAKAR'

Ey gidi Tayyip Erdoğan, benim liderim varya çok yufka yüreklidir, bunlar sıkışınca, başlarına bir şey gelince Tayyip Erdoğan'ın kapısını 'tık tık' çalarlar. O da insan, anne evladı, merhametli olduğu için bunlara bakar. Kendilerini toparladıkları zaman şer ittifakının üyesi olurlar. Öyle kolay değil bu iş, öyle bedava değil. Biz şehit ailelerimize, şehitlerimize nasıl hesap vereceğiz? O zaman terörle mücadele etmeseydik. PKK ile mücadele yapmasaydık, çıkıp onu da söyleseydiler.

'SİZE KAPAK OLSUN BUNLAR'

Soylu, HDP'nin kadın eşbaşkanının televizyonda, 'çukurun direniş hakları olduğunu' söylediğini aktararak, "Yani diyor ki 'ey iktidar partisinin yetkilileri, ey AK Partililer biz daha davamızdan vazgeçmedik, o çukur eylemlerini savunuyoruz.' Temel Karamollaoğlu sana kapak olsun, Muharrem İnce sana kapak olsun, Akşener sana kapak olsun bunlar" ifadelerini kullandı.

'RUSYA'DAN S-400 ALINCA AMERİKA UFLAMAYA BAŞLIYOR'

Soylu, Türkiye'nin güçlenmesini istemeyenlerin rahatsızlık duyduğunu dile getirerek, şu ifadelerde bulundu: "Biz Rusya'dan S-400 alınca Amerika uflamaya başlıyor, 'almayacaksın' diyor. Sen ver, 'vermem.' Peki ben ne yapacağım? Savunmasız bir ülke olacağım, kendini koruyamayan bir ülke olacağım, sonra sen bana ekonomik saldırılar yapacaksın."

'KILIÇDAROĞLU YİYEBİLSEYDİ CUMHURBAŞKANLIĞINI VERİR MİYDİ İNCE'YE?'

Vatandaşlardan seçimlerde destek isteyen Soylu, sözlerini şöyle tamamladı: "Çaplarına bakıyoruz, adamı kendi partisinde genel başkan adayı yapmamak için katakulli yapacaklar. Kemal Kılıçdaroğlu yiyebilseydi cumhurbaşkanlığını verir miydi Muharrem İnce'ye? Sen onu benim külahıma anlat ama esas kavga ne zaman biliyor musun? Seçim bitecek Muharrem İnce ile Kemal Kılıçdaroğlu birbirine yumruk yumruğa girecek. Ne olacak? İflas etmiş dükkanın mallarını yağma etmek için hiç merak etmeyin. Bu çaplarla Türkiye idare edilmez çünkü biz sadece bize ait değiliz."

Soylu, Ortahisar'a bağlı Hızırbey Mahallesi'ndeki kahvehanede ise vatandaşlarla çay içti, sohbet etti.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ABD, YPG’ye arka çıktı
ABD Genelkurmay Başkanlığı Sözcüsü Korgeneral Kenneth F. McKenzie, Suriye’deki ...
Çavuşoğlu: Bir tane projeleri yok, hep yakacaklar, yıkacaklar
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, diğer partilerin cumhurbaşkanı adaylarının ...
AKPM, seçimler için 33 gözlemci gönderiyor
Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi’nin (AKPM), 24 Haziran'da yapılacak ...
 
'İtalya AB'yi suçlamaktan vazgeçmeli'
AB Komisyonu Başkanı Juncker, "Artık İtalya tüm sorunlarının sorumlusunu ...
Destici: Kürtler bizim kardeşimiz
BBP Genel Başkanı Destici, partisinin bir otelde düzenlediği Geleneksel İftar Yemeği'nde konuştu.
CHP'li isimlere Yunanistan'da gözaltı
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Batı Trakya ziyareti kapsamında ...
 
Pentagon’dan Çin açıklaması
ABD Genelkurmay Başkanlığı Sözcüsü Korgeneral McKenzie, Çin'in Güney Çin ...
Rusya'da İsrail diplomasisi
Rusya Devlet Başkanı Putin, İsrail Başbakanı Netanyahu ile telefonda Suriye'yi görüştü.
İsveç'ten ABD'nin ek vergi kararına tepki
İsveç Avrupa Birliği ve Ticaret Ann Lind, "İsveç, ABD'ye, yılda 4 milyar ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Eczacıbaşı
Christoph Daum
Çankaya
survivor all star
mülteci
Duygun Yarsuvat
ismail kartal
Danimarka
Şafak Sezer