Yönetmenliğini Hakan Ketche’nin yaptığı, senaryosunu Ceren Aslan ile Aslı Zengin’in yazdığı ‘Romantik Komedi’nin galası İstinyePark’ta önceki gece gerçekleşti. Başrol oyuncuları Sinem Kobal, Engin Altan Düzyatan ve Sedef Avcı galanın yıldızıydı. Galatasaray’ın kaptanı Arda Turan, Antalya kampında olduğu için sevgilisi Sinem Kobal’a eşlik edemedi.
Sinem’e, Arda Turan’ın kardeşi Okan ve kendi kardeşi Kerem kavalyelik yaptı. Engin Altan Düzyatan 2 yıllık sevgilisi Özge Özpirinçci’nin yanından ayrılmadı. Filmde Sedef Avcı ile Cemal Hünal’ın sevişme sahnesi dikkat çekti. Bu sahne için Sedef Avcı’nın eşi Kıvanç Kasabalı “Film çok başarılı. Sevişme sahnesi hakkında yorum yapmak istemiyorum. Kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum. Gerçek oyuncu verilen rolü yerine getirir” dedi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...