Deniz seviyesinden 2 bin 634 metre yükseklikteki kayak merkezinde, toplam 30 kilometreye ulaşan 10 pist ile 5 telesiyej bulunuyor.
İl merkezine 54, Sarıkamış'a 2 kilometre uzaklıktaki sarıçam ormanları arasındaki merkeze, suni karlama sistemi kuruluyor.
Kayak merkezinde, gölet ve karlama sistemleri için hummalı çalışma yürütülüyor. Her yıl yurt içi ve dışında çok sayıda misafir ağırlayan kayak merkezinde, artık sezonun açılması için kar yağışı beklenmeyecek.
Hava sıcaklığının sıfırın altında 5 dereceye düşmesiyle sezonun açılması için suni karlamanın başlanacağı merkezde, bu sayede sezon hem erken başlayacak hem de daha uzun sürecek.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...