Seyhan Soylu'dan Deniz Akkaya'ya olay hareket: Ben onun ablasıyım...
Ünlü manken ve oyuncu Deniz Akkaya geçtiğimiz günlerde, bir süredir küs olduğu Seyhan Soylu ile barıştığını duyurmuştu. Soylu'nun programına konuk olan Akkaya, canlı yayında Soylu'nun elini öptü.
- Son Güncelleme:

Flash TV'nin her bölümüyle ayrı ses getiren programlarından 'Al Sana Haber'de yine ilginç anlar yaşandı.
Bir süredir küs olan Deniz Akkaya ile Seyhan Soylu barıştıklarını açıklarken canlı yayında Deniz Akkaya Seyhan Soylu'nun elini öptü.
"BÜYÜKLERİN ELİ ÖPÜLÜR"
Canlı yayında başka bir çekime yetişmek için ayrılmak isteyen Deniz Akkaya, Seyhan Soylu'nun, "Ben onun ablasıyım bizim örf ve adetimizde büyüklerin eli öpülür" sözleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Ancak sonrasında Deniz Akkaya gülümseyerek Seyhan Soylu'nun elini öptü.
Kaynak / Son Dakika

YORUMLAR
İlk yorum yapan sen ol...