İç Güvenlik Bakanlığı yetkilisi Marcy Forman, bir Kongre komisyonuna bilgi verirken, bakanlık bünyesindeki özel birimlerin 140 kişi hakkında resmi soruşturma açtığını, 800'den fazla kişinin durumunun da incelenmekte olduğunu açıkladı.
Forman'ın verdiği bilgiye göre, bu birimler insan hakları ihlalleriyle bağlantılı olarak 100'den fazla kişiyi tutukladı. Savaş suçu işlediği veya insan haklarını ayaklar altına aldığından şüphelenilen 238 yabancı da yargılanmak üzere ülkelerine iade edildi.
Zaman
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...