Olay, dün saat 18.00 sıralarında İlkadım ilçesi Kadamut Mahallesi’nde meydana geldi.
İddiaya göre; Doğancan Yavuz, evde tartıştığı babası İbrahim Yavuz'u kendine ait ruhsatlı tabancayla karnından vurdu. İhbarla adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.
8 KEZ ATEŞ ETMİŞ
Sağlık görevlisinin yaptığı kontrolde, İbrahim Y.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Doğancan Yavuz'un 8 kez ateş ettiği belirtildi.
İncelemenin ardından Yavuz’un cansız bedeni otopsi için Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığı’na götürüldü. Doğancan Yavuz, jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.
Yavuz’un, bir hayvan barınağında çalıştığı ve son zamanlarda babasıyla çokça kez tartıştığı belirtildi.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...