Yemen'de yayımlanan Yemen Post gazetesinin haberine göre, geçirdiği bir dizi başarılı ameliyattan sonra hayati tehlikeyi atlatan Salih'in durumunun bugün tekrar kötüleştiği ve ağrılarının arttığı ifade edildi.
Riyad'da tedavisi devam eden Salih geçen hafta sarayına yapılan saldırıda ağır yaralanmış ve bazı kaynaklara göre vücudunun yüzde kırkı yanmıştı. Yapılan operasyonlarda bulunan Suudi bir yetkili, Salih'in göğüs ağrılarının arttığını ve solunumda güçlük çektiğini aktardı.
Haberde ayrıca başkanlık sarayına yapılan saldırıda yaralanan diğer üst düzey devlet görevlilerinden Başbakan Ali Muhammed Mücaver ve Meclis Başkanı Abdülaziz Abdülgani'nin hayati tehlikelerinin devam ettiği bildirildi.
Bu arada Yemen'in güneyinde aşırı dincilerin kalesi durumundaki Abyan bölgesinde askeri konvoya düzenlenen pusuda ölenlerin sayısının 9'a çıktığı ve bu sayının artabileceği belirtildi.
A.A
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |