Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan’ın gözü milletin altınlarında!
Onun açıklamalarına bakarsanız, ülke ekonomisini altın alan vatandaşlar batırıyor! Kötü yönetimden hiç söz etmiyor!
Fatih Karahan, Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da katıldığı bir toplantıda, Türkiye’deki enflasyonun sebebinin halkımızın yastık altındaki altınları olduğunu söyleyerek “Türkiye’deki ‘Yastık altı’ altınların değeri 500 milyar dolar... Altın talebi enflasyonla mücadelemizi zayıflatıyor!” dedi.
Vay canına! Demek ki, hayatı bize zehir eden enflasyonun suçlusu halkımızmış!
Ne kafadır bu?
Fatih Beyefendi siz önce, ülke ekonomisinin neden bu hale geldiğinin hesabını verin!
Yedi-sekiz yıl önce, işler gayet yolunda iken “Faiz sebep, enflasyon sonuç” diyenleri, “Nas var, size bize ne oluyor” diye faiz düşürenleri eleştirin yüreğiniz yetiyorsa?
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...