Elazığ Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi müdürlükleri ekipleri, terör örgütü PKK'nın Tunceli'de bir kişiye Elazığ'da bazı iş adamlarına ulaştırması için elle yazılan ve terör örgütü adına para istendiği belirtilen pusula verdiğini tespit etti.
Bu kişiyi takibe alan ekipler, Elazığ'da belirlenen iş adamlarından para toplamak üzere 4 kişilik şebeke oluşturulduğunu belirledi.
Ekipler, düzenledikleri operasyonda, 4 zanlıyı, terör örgütü adına para istedikleri pusulalar ve tüfekle yakaladı.
Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Hürriyet
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...