Yetkililer, şafak sökmeden az önce İsrail sınırı yakınındaki El Ariş kentinde bulunan terminale giren yüzleri maskeli saldırganların terminaldeki koruma görevlilerini dışarı çıkardıktan sonra terminali havaya uçurduklarını söyledi.
Terminale giren saldırganların en az 4 kişi olduğunu belirten yetkililer, olayda can kaybı veya yaralanma meydana gelmediğini kaydetti. Saldırının sorumluluğunu henüz hiçbir grup üstlenmedi. Aynı petrol boru hattına daha öncede saldırılar düzenlenmiş ve yetkililer bu saldırılardan, durumlarından hoşnut olmayan bölgedeki bedevileri sorumlu tutmuştu.
A.A
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...