E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Murat Kurum: İmamoğlu'nun rakibi kendisi 

AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik, "Kendisiyle uğraşan, kendisiyle mücadele eden ve rakibinin de kendisi olduğunu düşündüğüm bir belediye başkan adayımız" dedi.

29.02.2024 - 19:14
Murat Kurum: İmamoğlu nun rakibi kendisi

İBB  Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'vaatlerin kopyalandığı' sözleriyle ilgili soru üzerine Kurum, "Kopya karşıdan çekilir. Kopyayı bir kağıda yazarsınız, oradan çekersiniz. Lisedeyken küçük kağıtlara yazardık. Oradan kopya çekiyorduk. İstanbul’da şöyle geriye dönüp baktığınızda kopya çekilecek bir iş yok" dedi.

Kurum, Başakşehir Üniversiteler Tanıtım ve Eğitim Fuarı'nda (BÜTEF) öğrencilerle bir araya geldi.

Burada konuşan Kurum, geleceğin teminatı olduğu kadar bugünün de karar vericileri olan gençlerin kendilerinin de yol arkadaşı olduğunu söyledi.

Hedefinin gençlere çok daha güzel bir gelecek sunabilmek olduğunu belirten Kurum, "Bunun mücadelesini veriyoruz, bunun için çalışıyoruz. Her alanda kendine yeten, kendini yetiştiren bir gençliğimiz olsun istiyoruz." dedi.

Deprem konusuna ve ulaşım problemlerine değinen Kurum, "Sizlerin deprem korkunuzu giderirken ulaşım çilesini de bitirecek adımları atacağız. Her alanda bizi göreceksiniz." şeklinde konuştu.

Buradaki konutların her birinde emeği bulunduğunu belirten Kurum, "Temelinden çatısına buraları projelendirdik ve parlayan Başakşehir'in ilk adımlarını burada attık. Sadece Başakşehir'de yaptığımız konutlar, mevcut İBB'nin 5 yıl da yaptığı konutların kat ve kat fazlası. Başakşehir'e, Kayaşehir'e gelsinler ve muhteşem tabloyu görsünler. ifadelerini kullandı.

Murat Kurum, programda daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun projelerinin çalındığı iddiasına ilişkin soruya Kurum, şu yanıtı verdi:

"İstanbul'da şöyle geriye dönüp baktığınızda kopya çekilecek bir iş yok. 10 metro ihalesinin üçünü iptal ettirdiler, yapmadılar. Var olan metro hattının temeline hafriyat döktüler. Kopya çekmek istiyorsa gelsin buraya baksın. Bu şehir nasıl yapılmış, nasıl inşa edilmiş baksın. Söyleyecekleri bir iş, bir eser olmadığı için, hep gündemi nasıl değiştirebilirim anlayışıyla, algı ve gündem değiştirme çabalarını artık biz 5 yıldır gördük. Ekrem beyi kendi kendine bırakıyoruz. Kendisiyle uğraşan, kendisiyle mücadele eden ve rakibinin de kendisi olduğunu düşündüğüm bir belediye başkan adayımız. O yüzden biz kendi işimize bakacağız. Ona da kendi alanında başarılar diliyoruz."

Bu sırada bir vatandaş Kurum'a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne yaptığı metroda İBB'nin kendi afişlerini astığını, bu durumdan rahatsızlık duyduğunu dile getirdi.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP'li Karakaya:SOKAK CHP'yi AŞAR!
MHP'li Mevlüt Karakaya, Turktime yazarı Fahrettin Damga ile gerçekleştirdiği ...
HUDER Genel Başkanı Hüseyin Kaya: ERDOĞAN OTORİTER DEĞİL, HARBİ!'
Türkiye’nin önemli STK’larından HUDER Genel Başkanı avukat Hüseyin Kaya ...
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay TURKTIME'a Konuştu
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Talat Atilla'ya konuştu ve çarpıcı açıklamarda bulundu...
 
Aylin Kotil Turktime’a Konuştu
CHP Beyoğlu Belediye Başkan Aday Adayı Aylin Kotil Turktime’ı ziyaret ...
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya Turktime'a Konuştu
MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya: GEZİ PARKI EYLEMLERİNDE ...
Şahin Mengü: Baykal Ortaya Çıkacak ve…
CHP’nin önemli isimlerinden Şahin Mengü Turktime’ı ziyaret etti ve Talat ...
 
Şahin Mengü Turktime’a Konuştu
CHP’nin önemli isimlerinden Şahin Mengü Turktime’ı ziyaret etti ve Yönetim ...
Gürsel Tekin Turktime’a Konuştu
CHP’nin iki numaralı ismi Gürsel Tekin Turktime'ı ziyaret etti. Tekin, ...
Kılıçdaroğlu; El Parasıyla Gerdek Olmaz...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Talat Atilla'ya gündemin sıcak konularını değerlendirdi.
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
galatasaray
şampiyonlar Ligi
İran
IŞİD
Çankaya
işte benim stilim
Dilma Rousseff
bodrum
Alba Berlin