E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

MHPli'den Temenni Gibi Tahmin 

MHP Çankırı Merkez İlçe tanışma yemeğine katılan Bukan, gazetecilere, AK Parti'nin kapatılacağını söyledi. Bukan, kapatılma kararını başörtüsüne bağlanamında yanlış olacağını söyledi.

5.07.2008 - 13:44
MHPli den Temenni Gibi Tahmin

MHP Çankırı Merkez İlçe tanışma yemeğine katılan Bukan, gazetecilere, AK Parti'nin kapatılacağını söyledi. Bukan, kapatılma kararını başörtüsüne bağlanamında yanlış olacağını söyledi.

Kapatma sebebinin sadece başörtüsüne bağlanmaması gerektiğini ifade eden Bukan, yapılan uygulamaların Cumhuriyet ve laikliğin esaslarına zarar verdiğini savundu.

Bukan, "Dengir Mir Mehmet Fırat'ın son sözleri bunun açık bir göstergesidir" diye konuştu.

"AK Parti ve DTP'nin kapatılması muhtemeldir" diyen Bukan, CHP'nin ise ana muhalefet görevini yerine getiremediğini, MHP'nin istikrar sağlayacak tek parti olduğunu ileri sürdü

YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
Abuzer Abbas 28 Haziran 2008 Cumartesi 

1998 yılından bahsediliyor galiba... Zaman aşımı süresi Türkiye'de on yıl değil mi kardeşim? Zaten on sene olmuş, günaydın... Merak ettiğim zamanlama olarak neden tam bu sene yapılıyor da on sene bekleniyor. Araştırmayı yapmaya görevli olan müfettişler o kadar sene uykuda mıydı, yoksa tam bu sene mi aklına geldi? Komplo teorisini derinleştirecek olursak, CHP'ye karşı bir şeyler lazım olduğunda kullanılmak üzere zaten bilinen yanlışlıklar günü geldiğinde raftan mı indiriliyor?

Yorumu oyla      18      10  
süleyman karaca 28 Haziran 2008 Cumartesi 

Eski bir Atasözüdür, “merd-i Kıpti mehdin ederken sirkatin söyler=Çingene kendini överken hırsızlığını ifşa eder”. Bu sözü buraya alırken Roman vatandaşlarımızı tenzih ettiğimi de ifade edeyim, ama Atasözü böyle.. Sayın Atalay da tam bu kalıba uyan bir yorum yapmış; sormazlar mı adama; “be kardeşim, senin 98’deki usulsüzlüğünü Ak Parti nereden bilsin? Anayasa Mahkemesinin tespit ettiği bir trilyonluk –onların zannına göre de üstü örtülemeyen yolsuzluk- son dönemde gündemde olan Kanaltürk veya Halk tv hesapları ile ilgili değil. Tamamen bunların dışındaki, geçmiş dönemlere ait tespitler. Ha siz 35 milyarlık usulsüzlükten aklandı iseniz mesele yok, gocunmanıza da gerek yok. Ama geçmiş zamanlara ait, tespiti tamamen Anayasa Mahkemesi’ne ait, farklı olayları içeren usulsüzlükleri çarpıtıp, günah keçisi aramakla, hesabın MAHSUP edileceğini savunamazsınız. En azından vicdanlarda aklanamaz ve iz bırakırsınız. Yargı yoluyla aklandığınızı iddia etmeniz, ki bunun doğru olduğunu var sayıyorum; Kişisel aklanmanızla diğer olayların da aklanmış sayılabileceğini mi düşünüyorsunuz? Alemi kör ve sağır, mensup olduğunuz partiyi, ak kaşık mı zannediyorsunuz? “Biz ne Refah, ne Fazilet ne de Ak Parti’ye benzemeyiz; Genel Başkanımız da Sayın Erbakan değildir. Anaya Mahkemesi ve Savcılar boşa kürek çekiyorlar” diyorsanız, buna amenna..! Bu davanın sonucunda CHP’nin aklanacağına, CHP’ye ömründe hiç oy vermemiş bir insan olarak ben bile yüzde yüz eminim, siz de müsterih olun. Eminim, size bir şey olmaz ve olmayacaktır.

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DP Genel Başkanı Süleyman Soylu Turktime Genel Merkezi’nde Konuştu: İsmim Emanetçiliğe Sığacak Kadar Küçük Değil!
Turktime Genel Merkezi ziyaret eden Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman ...
TURKTIME'ı Ziyaret Eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok İmalı Konuştu!
14 yıldır Keçiören Belediye Başkanlığı görevini yürüten Turgut Altınok ...
MHP'li Ekici : DTP’lilerin Elini Sıktık da Elimize PKK’mı Bulaştı?
MHP kimsenin kurşun askeri değildir… Kimse üzerimizden evcilik oynamasın… ...
 
Turktime'a Konuşan Kutan Bombaladı: Bahçeli'ye Başbakanlık Teklif Ettik ama Kabul Etmedi
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, DP Genel Başkanı Mehmet Ağar ve DSP ...
Ağar Turktime'a Konuştu: Ne Geçmişimi İnkar Ettim, Ne de Değiştim... Düz Ovada Siyaset Söylemi En Milliyetçi Söylemdir
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan’dan sonra DP Genel Başkanı Mehmet Ağar’da ...
Şirin Turktime'a Konuştu: Halk İsterse İdam Gelir
(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) Genç Parti idamı geri getirecek ...
 
Bakan Akdağ Çılgına Döndü
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bir özel hastanenin duvarına "Herkes için sağlık" ...
Zaman'dan AK Parti'ye Sert Çıkış
Zaman Gazetesi'nden Hüseyin Gülerce, AKP'li Milletvekillerine yönelik ...
Baykal Daha Tedbirli
Baykal, "Bilgisayar kullanırken dikkatli olalım ve şakadan da olsa yazdıklarımıza, ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Haber
ygs
Acun Ilıcalı
Tayyip Erdoğan
passolig
Tedavi
Southampton
ismail kartal
deprem