Trablus'ta Sünni nüfusun yoğun olarak yaşadığı mahallelerindeki Takva ve Selam camilerinde meydana gelen patlamalarda 3'ü çocuk 8 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.
Bölgenin güvenlik güçleri tarafından giriş ve çıkışlara kapatıldığı belirtildi.
Trablus'un Ed-Devvar Mahallesi'ndeki Takva Camisi'nde cuma namazı çıkışı meydana gelen patlamadan dakikalar sonra Başbakan Necip Mikati ve Milletvekili Semir el-Cisr'in evlerinin yakınında bulunan Selam Camisi'nin önünde ikinci patlama oldu.
Görgü tanıkları, Selam Camisi'nin önündeki patlamanın etkisiyle ceset parçalarının etrafa saçıldığını ve camiden çıkan cemaatin tekbir getirerek ilk tepkilerini verdiğini anlattı.
cnntürk
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...