Kentte huzur ve güvenliğin sağlanması için gece gündüz görev yapan jandarma personeli, bu kez lösemi tedavisi gören minik kalplere dokunmak, onlara moral vermek için çalışma yürüttü.
ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELİNDİ
"2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası" dolayısıyla Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezine giden İl Jandarma Komutan Yardımcısı Kıdemli Albay Enver Güngör, Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Kısım Amiri Üsteğmen Fatmanur Teber, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi, Atlı Jandarma Tim Komutanlığı ve Aile İçi Şiddetle Mücadele Çocuk Kısım Amirliği görevlileri, hematoloji servisinde tedavi gören çocuklarla bir araya geldi.

Hastalarla sohbet eden, hediyeleriyle onların sevinmesini sağlayan jandarma personeli, daha sonra çocuklar için gösteri yaptı.
JAK Timi hastane binasının çatısından sarkıttıkları iplerle pencerelere inerek çocuklara el salladı, camlara köpüklerle gülen yüz ve kalpler çizdi.

Hastane bahçesindeki Atlı Jandarma ile JAK Timi de çocukları selamlayarak gökyüzüne turuncu balonlar bıraktı.
Pencereden gösteri ve etkinlikleri izleyerek heyecanlı anlar yaşayan çocuklar, jandarma personelinin desteğiyle keyifli bir gün geçirdi.

"TÜM ÇOCUKLAR İÇİN DUA EDİYORUZ"
Kızının tedavisi için Ağrı'dan gelen Seher Güçlü, 3 yaşındaki kızı Ahsen'in yaklaşık 2 aydır tedavi gördüğünü anlattı.

Evladının üzülmemesi için mücadele ettiğini belirten Güçlü, şunları kaydetti:
"İlk başta ne olduğunu bilmiyorduk, teşhis konulduktan sonra doktorların yönlendirmesiyle buraya geldik. Şu an tedavimiz iyiye gidiyor, inşallah daha da iyi olacak. Tedavinin uzun süreceğini söylediler. Kızımı güçlü tutmaya çalışıyoruz, moralini yükseltmek için elimizden geleni yapıyoruz. Komutanlarımız bizi ziyaret etti, hediyeler verdi. Kızımın mutlu olduğunu görmek bizi de sevindiriyor. Etkinliğin düzenlemesinde emeği geçenlerden Allah razı olsun."
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...