Turk Time
DOLAR
49,7610 ▲ %0.14
EURO
55,8598 ▲ %0.24
ALTIN
6423,1600 ▲ %0.6
BIST-100
11116,99 ▼ %0
PETROL
110,0100 ▼ %-1.89
BONO
39,8300 ▲ %0.53
ISTANBUL
BUGÜN
15/21°
ISTANBUL
YARIN
12/15°

Kar heyecanı yaşayamadılar!

Osmaniye'de kar görmek için yüksek yerlere çıkan 200 kişi yoğun kar nedeniyle yolda mahsur kaldı!

  • Son Güncelleme:
Kar heyecanı yaşayamadılar!

Osmaniye'de kar görmek için Zorkun Yaylasına giden tatilciler, dönüş yolunda kar sürprizi ile karşılaştı. Yoğun kar yağışı nedeniyle araçlarında mahsur kalan yaklaşık 200 kişi, bir greyder ve 5 personelden oluşan ekip tarafından kurtarıldı.
Hafta sonu kar görmek için Zorkun Yaylası’na giden tatilciler, dönüş yolunda Olukbaşı mevkiinde ani bastıran kar yağışı sebebiyle yolun kapanması üzerine araçlarıyla mahsur kaldı.

Kar ve soğuk sebebiyle kayganlaşan yolda ufak çaplı trafik kazalarının olduğu öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine giden AFAD, İl Özel İdare ve belediye ekipleri sevk edildi. Bir greyder ve beş personelden oluşan ekipler, kapanan yolu açıp, mahsur yaklaşık 200 kişiyi kurtardı.

’TÜM VATANDAŞLARIMIZA ULAŞTIK’

Osmaniye İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, ekiplerin tüm vatandaşlara ulaştığını, mahsur kalan kimsenin olmadığı söyledi. Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Gizlice, "Bugün akşam saatlerinde Zorkun Yaylası Mitisin Yolu üzerinde aşırı kar yağışı nedeniyle yaşanan yol kapanma ve vatandaşlarımızın mahsur kalması ile ilgili yaşanan olayla ilgili, iş makineleri, AFAD ve İl Sağlık Müdürlüğü’nün ekipleri gereken çalışmayı yaparak, yolu hizmete açtılar ve vatandaşlarımızı çok şükür kazasız belasız mahsur kalmadan kurtarıldıklar" dedi.

 

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz