Kocaeli'de 7'si Karadeniz'in Kandıra, 2'si Marmara Denizi'nin Karamürsel kesiminde 9 mavi bayraklı plaj bulunuyor.
Kandıra ilçesinde Kurban Bayramı ile başlayacak sezon öncesi turizm işletmeleri ve mavi bayraklı plajlardaki hazırlıklar tamamlanma noktasına geldi. Özellikle İstanbullu tatilcilerin gözde rotaları arasında yer alan Kandıra'da konaklama tesislerindeki rezervasyonlar yüzde 55-60'a ulaştı.
Popüler tatil beldeleri Kefken, Kerpe, Cebeci, Bağırganlı, Babalı, Sarısu ve Seyrek'te hazırlıklara devam edilen mavi bayraklı plajlar, bayram tatilinde deniz tutkunlarını bekliyor.
Kandıra Turizm Derneği Başkanı Murat Güneş, ilçede turizm işletmelerindeki bayram tatiline yönelik hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...