E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

İstanbul İl Başkanı Özdemir, Ak Parti'nin oy oranını açıkladı 

AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, partisinin İstanbul’da yaptırdığı son kamuoyu araştırmasının sonuçlarını paylaştı. Açıklanan verilere göre AK Parti’nin artış görülürken, Özdemir bu tabloyu önümüzdeki dönem için bir hedef olarak değerlendirdi.

10.02.2026 - 18:17
İstanbul İl Başkanı Özdemir, Ak Parti nin oy oranını açıkladı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, partisinin İstanbul’da yaptırdığı son kamuoyu araştırmasının sonuçlarını paylaştı. Açıklanan verilere göre AK Parti’nin artış görülürken, Özdemir bu tabloyu önümüzdeki dönem için bir hedef olarak değerlendirdi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, Bahçelievler Kongre Merkezi’nde düzenlenen “İstanbul’da Bir Olmak” programında partisinin İstanbul’daki çalışmaları ve son anket sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

"HİZMETLERDE SORUNLAR VAR"

Özdemir, İstanbul’da belediyecilik hizmetlerinde sorunlar yaşandığını savunarak, AK Parti teşkilatlarının sahadaki faaliyetlerini sürdürdüğünü ifade etti. Ulaşım, kentsel dönüşüm ve altyapı başlıklarında eleştirilerde bulunan Özdemir, reklam kampanyalarıyla kamuoyunu bilgilendirdiklerini söyledi.

ANKET SONUÇLARINI AÇIKLADI

Özdemir’in paylaştığı verilere göre, AK Parti’nin genel oy oranı yüzde 32,6’dan 36,2’ye yükseldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi anketlerinde ise AK Parti’nin oy oranının yüzde 41,7 seviyesinde ölçüldüğünü, ilçe ortalamaları bazında ise, yüzde 51,8 oranının görüldüğünü belirtti.

Özdemir'in açıklaması şöyle: 

"Göreve geldiğimizde sadece AK Parti'nin oy oranı yüzde 32,6. Cumhur İttifakı ortaklarımız burada yok. Şu anda 36,2'ye yükselmiş durumdayız. İnanıyoruz ki ekonomik iyileşme 2026'da kendisini gösterdiğinde rakipsiz olan AK Partimiz arayı açacaktır. İBB anketimizde ise seçimlerden 1 yıl sonra yaptığımız ankette 35,5 oranında iken güncel durumda sadece AK Parti olarak 41,7'ye yükselmiş durumdayız. 2024 yerel seçimlerinde ilçe belediyelerimizin oy ortalaması 46,1 iken geçen yıl 44,6'ya çıktı. Yeni yaptığımız ankette yüzde 51,8'e geldiğini görüyoruz. İnşallah bu tabloyu çok daha yukarılara taşıyacağız." (AA)

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ankaragücü'nden Özgür Özel'in iddialarına yalanlama
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinden istifa eden Keçiören Belediye ...
Özgür Özel'den Mesut Özarslan yanıtı: Milletin helal oylarıyla kaçıyor
CHP lideri Özel, partisinin grup toplantısında CHP'den istifa eden ve ...
Cemal Enginyurt'tan 'sağcılık' tepkisi: CHP'ye zarar veriyorsunuz
CHP'nin ülkücü kökenli milletvekili Cemal Enginyurt, Mesut Özarslan üzerinden ...
 
DEM Parti'den umut hakkı çağrısı
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tülay ...
Bakan Fidan'dan dikkat çeken açıklama: Sırada Irak'taki PKK varlığı var
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, CNN Türk ekranlarında gündeme ilişkin merak ...
Bakan Tunç'tan anayasa mesajı
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "yeni anayasaya" ilişkin, "Yeni, sivil ve demokratik ...
 
CHP'li ilçe belediye başkanlarından açıklama
CHP’li 15 ilçe belediye başkanı, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan’ın ...
Meral Akşener sessizliğini bozdu: Mesut Özarslan'la irtibatım yok
Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'ı CHP'den istifa edip AK Parti'ye ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başkan Güneş Akgün'e Meclis daveti: "Sen zaten beyazsın, bembeyaz geliyorsun"
Kılık-kıyafeti dolayısıyla geçtiğimiz gün çirkin ifadelere maruz kalan ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Haber
Chloe Loughnan
konuk oyuncu
Okan Buruk
tekne
Duygun Yarsuvat
Sayıştay
İnternet
2013