İsrail basını, Başbakanlık Ofisi’nin İsrail ordusundan Gazze Şeridi’ne hoparlörler kurulmasını talep ettiğini duyurdu. Habere göre, Netanyahu’nun bugün TSİ 16:00’da başlaması beklenen BM Genel Kurulu’ndaki konuşması, hoparlörler aracılığıyla Gazze’deki Filistinlilere dinletilecek.
İsrail ordusu ve Başbakanlık Ofisi’nin konuya ilişkin soruları yanıtlamayı reddettiği belirtilirken, hoparlörlerin kurulumu için ordunun, Filistinlilerin yaşadığı bölgelere yaklaşmak zorunda kalacağı vurgulandı.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...