Sivas'ın Suşehri ilçesinde, fındık işçilerini taşıyan bir minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 4'ü ağır olmak üzere 18 kişi yaralandı. Kaza, Şanlıurfa'dan Ordu'ya giden işçileri taşıyan araçta meydana geldi.
Olay, Suşehri'ne bağlı Geminbeli Geçidi'ndeki Şarköy mevkiinde yaşandı. Plakası ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen minibüs, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye, AFAD ve jandarma ekibi sevk edildi.
Ekiplerin olay yerindeki yoğun çalışmaları sonucunda, minibüste bulunan 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Kazada yaralanan 18 kişi ise ilk müdahalelerinin ardından Suşehri ve Zara ilçelerindeki devlet hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan 4'ünün durumunun ağır olduğu bildirildi.
VALİLİKTEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Sivas Valiliği, kazayla ilgili yaptığı açıklamada, hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi. Açıklamada ayrıca, yaralılara acil şifalar temennisinde bulunuldu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...