Geçtiğimiz hafta evlenen popçu Demet Akalın ve eşi Önder Bekensir, İzmir'de Kordon Boyu Balık Restoran'da yemek yerken, bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Demet Akalın'ın sesini yükseltmesi üzerine Önder Bekensir sinirlendi ve eşini "Demet, ayıp oluyor. Sesini yükseltme rezil oluyoruz" diye uyardı. İkili tartışmanın ardından apar topar lokantadan ayrıldı.
Gece Soho Bar'da sahne almaya hazırlanan Demet Akalın'ın geç kalması eğlence yeri sahiplerini telaşlandırırken, Akalın ve Bekensir, rötarlı olarak Soho Bar'a ulaştı. Bir hayli sinirli olduğu gözlenen Bekensir'in aksine Demet Akalın gazetecilerle şakalaştı ve magazin muhabirlerine "Merhaba arkadaşlar görevinizde başarılar dilerim" dedi.
Sahneye çıktığı zaman ilk şarkılarında oldukça tutuk görünen Akalın'ın morali, eşi Önder Bekensir'in ön tarafta kendisi için ayrılan masaya oturup kendini izlemeye başlamasıyla yerine geldi. Akalın'ın tatsız başlayan gecesi mutlu bitti.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...