Rusya'nın başkent Moskova'da bazı havalimanlarında, uçuşların insansız hava araçlarıyla (İHA) düzenlenen saldırılar sebebiyle durdurulduğu kaydedildi. Rusya Federal Havacılık Ajansı tarafından yapılan açıklamada, Domodedovo ve Jukovskiy havalimanlarındaki uçuşların saldırılar sebebiyle durdurulduğu duyuruldu.
UKRAYNA'YA AİT 39 İHA DÜŞÜRÜLDÜ
Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ise, Ukrayna'ya ait 39 İHA'nın düşürüldüğü ifade edildi. Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin de, şehre saldırı düzenleyen 3 İHA’nın düşürüldüğünü duyurdu. Rus basını ise, ülkenin Lipetsk ve Tula bölgelerinde İHA saldırıları sebebiyle mobil internetin kapatıldığını yazdı.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...