E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

HDP'li vekil 14 gün kuralına uymadı! 

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş'ın, 8 Mart'ta gerçekleştirdiği Almanya ziyaretinin ardından koronavirüs tedbirleri kapsamındaki '14 gün' kuralına uymadan bugün TBMM Genel Kurulu'na katılmasına tepki gösterdi.

18.03.2020 - 06:42
HDP li vekil 14 gün kuralına uymadı!

TBMM Genel Kurulu, HDP'li Meclis Başkanvekili Nimetullah Erdoğanmuş başkanlığında toplandı. Gündem dışı konuşmaların ardından grup başkanvekilleri oturdukları yerden söz aldı. HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, koronavirüs tedbirleri kapsamında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamalarına ilişkin eleştirilerde bulundu.

'KARANTİNA SÜRESİ DEVAM ETMEKTEDİR'
Beştaş'ın eleştirilerine AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan cevap verdi. Özkan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve diğer bakanların her konuyla ilgili toplumu bilgilendirdiğini belirterek, "O kadar bilgilendirmektedir ki; bakınız her vatandaşımızın karantina süresine uyması, hem yasanın ve özellikle de Meclis'te görev yapan milletvekillerimizin üzerine düşen vazifedir. Bu anlamda, yeni göreve başlayan Sayın Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş'a başarılar diliyorum. Ancak sosyal medyadan yaptığımız takipler çerçevesinde 8 Mart'ta zannediyorum Almanya'dan döndüler ve normal şartlarda karantina süresi devam etmektedir. Bu noktada hassasiyet beklediğimizi de ifade ediyoruz. Kendilerinin de aynı hassasiyete riayet edecekleri konusunda şüphemiz yoktur" dedi.

Özkan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın perşembe günü Meclis'i koronavirüs tedbirleri konusunda bilgilendireceğini de duyurdu.

14 GÜN KURALI'NI ZERRE KADAR ANLAMAMIŞ
HDP'li Beştaş ise, "Benim sağlık durumum ya da nasıl olduğum konusunda, 82 milyona sanki hastaymışım gibi bir açıklama yapmasını çok talihsiz buluyorum. Ben Almanya'ya 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle gittim, doğru. Gelişte havaalanında da gerekli kontroller yapıldı, hiçbir sıkıntım da yok, sağlığım gayet iyi. Eğer bir sıkıntı olsaydı, zaten kendi arkadaşlarımı ve toplumu asla tehlikeye düşürecek bir tutumda bulunmazdım" diye konuştu. Öte yandan, Beştaş'ın 8 Mart'ta Almanya'da katıldığı programa ilişkin fotoğrafları Twitter hesabından paylaştığı görüldü.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP'li Karakaya:SOKAK CHP'yi AŞAR!
MHP'li Mevlüt Karakaya, Turktime yazarı Fahrettin Damga ile gerçekleştirdiği ...
HUDER Genel Başkanı Hüseyin Kaya: ERDOĞAN OTORİTER DEĞİL, HARBİ!'
Türkiye’nin önemli STK’larından HUDER Genel Başkanı avukat Hüseyin Kaya ...
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay TURKTIME'a Konuştu
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Talat Atilla'ya konuştu ve çarpıcı açıklamarda bulundu...
 
Aylin Kotil Turktime’a Konuştu
CHP Beyoğlu Belediye Başkan Aday Adayı Aylin Kotil Turktime’ı ziyaret ...
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya Turktime'a Konuştu
MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya: GEZİ PARKI EYLEMLERİNDE ...
Şahin Mengü: Baykal Ortaya Çıkacak ve…
CHP’nin önemli isimlerinden Şahin Mengü Turktime’ı ziyaret etti ve Talat ...
 
Şahin Mengü Turktime’a Konuştu
CHP’nin önemli isimlerinden Şahin Mengü Turktime’ı ziyaret etti ve Yönetim ...
Gürsel Tekin Turktime’a Konuştu
CHP’nin iki numaralı ismi Gürsel Tekin Turktime'ı ziyaret etti. Tekin, ...
Kılıçdaroğlu; El Parasıyla Gerdek Olmaz...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Talat Atilla'ya gündemin sıcak konularını değerlendirdi.
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
süper lig
ygs sonuçları
Ukrayna
uzaktan çalışma
Kırgızistan
Maden Ocakları
ROMA
Anayasa
Turizm Fuarı