Turk Time
DOLAR
47,7111 %0.18
EURO
55,1881 %0.32
ALTIN
6660,5450 %2.59
BIST-100
13779,39 %-0.14
PETROL
81,4900 %-1.56
BONO
41,3000 %-0.55
ISTANBUL
BUGÜN
24/28°
ISTANBUL
YARIN
24/30°

Hatay'da mezarlara kimin zarar verdiği ortaya çıktı

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde geçtiğimiz günlerde 13 mezara zarar veren şahsın, akli dengesi bozuk biri olduğu ortaya çıktı.

  • Son Güncelleme:
Hatay'da mezarlara kimin zarar verdiği ortaya çıktı

Hatay Dörtyol ilçesine bağlı Özerli Mahallesi'nde bulunan mezarlıktaki 13 mezara zarar verilmiş ve yaşanan olay ilçede merak konusu olmuştu.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI
Polis ekipleri tarafından başlatılan çalışma neticesinde olayla ilgili gerçek gün yüzüne çıktı.

Yapılan incelemede, mezarlara zarar veren şahsın akli dengesinin yerinde olmadığı belirlenirken, şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Yetkililer, söz konusu akli dengesi bozuk şahsın Adana'da tedavi altına alınacağını bildirdi.

"MAHALLELİ OLARAK TEDİRGİNİZ"
Mezarlığın zarar gördüğünü dile getiren mahalle sakinlerinden Hasan Yanar (57), büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:

"Özerli Mahallesi mezarlığındayız. Şahıs akli dengesi yerinde olmadığı için serbest bırakıldı ama şu anda muhtarımız ve kaymakamımız konuyla ilgileniyor. Şahsın, hastaneye yatırılmasını istiyoruz. Kabristanda çocuklarımız da oyun oynuyor, mahalleli olarak tedirginiz. Gurbette olan vatandaşlarımız da arayıp tepki gösterdi. Muhtarımıza ve kaymakamımıza teşekkür ediyoruz, bir an önce şahsın hastaneye yatırılmasını bekliyoruz."

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz