E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Fenerbahçe de Devrede! Aysal Onu Çok İstemişti!

Hamit Altıntop için "Onu çok istiyoruz. Onun da bizi daha fazla istemesi gerek. Ne de olsa, Galatasaray seksi bir kulüp" diyen Aysal golcü dışındaki transferlerin ilk kampa yetişeceğini söyledi

28.06.2012 - 09:50
Fenerbahçe de Devrede!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, "Atatürk'ten sonra en tanınmış Türk markası Galatasaray" ifadesinden sonra dün de Lig TV'de Hamit transferi hakkında görüş belirtirken kullandığı "Galatasaray seksi kulüp" tanımıyla yine gündeme oturdu. "Hamit Altıntop'u sarı kırmızılı forma altında görmeyi hepimiz çok istiyoruz, ama Hamit'in de bunu daha fazla istemesi lazım. Ne de olsa Galatasaray seksi bir kulüp" diyerek milli oyuncunun taleplerinde indirime gitmesi gerektiğinin altını çizen Aysal, "25 Haziran'a kadar transfer bitecek" sözüne de açıklık getirdi. "Ben 25 Haziran'a kadar transfer işini tamamlarız diye bir hedef belirlemiştim.Bu hedefi futbol komiteme ve kendime gösterdim. Ama bu hedef var diye yanlış kararlar alamayız. Bu hedefi biraz saptırabiliriz ancak bu 10 günün üzerinde olmaz" diyen Aysal, ilk kampın başlangıcı olan 6 Temmuz tarihini işaret etti. 

F.BAHÇE DE DEVREDE
G.Saray'ın gündeminde olan ve Başkan Ünal Aysal'ın "Onu çok istiyoruz, onun da bizi fazla istemesi gerekir" dediği Hamit Altıntop için Fenerbahçe de devreye girdi. Cimbom'un, yıllık ücretini fazla bulduğu için transfer edemediği milli futbolcu için sarı-lacivertli kulübün, İranlı menajer Reza Fezali ile temasa geçtiği öğrenildi. Teknik Direktör Fatih Terim'in kadrosunda mutlaka görmek istediği 29 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Galatasaray'dan yıllık 3.5 milyon euro isterken sarı-kırmızılı kulüp, Hamit'den bu rakamda indirime gitmesini bekliyor. Ancak Fenerbahçe'nin, Hamit'in istediği ücreti verebileceği konuşuluyor. 

GOLCÜ, PASTANIN ÜSTÜNDEKİ ÇİLEK
Marka golcü transferi için acele etmeyeceklerinin altını çizen Başkan Ünal Aysal şöyle konuştu: "Yabancı bir santrafor transferini ciddi şekilde düşünüyoruz. Ancak bu 8-10 gün içinde yapılacak bir çalışma değil. Bu artık en son aşamada pastayı yaptığınızda üzerine koyacağınız bir çilek gibi. Taraftarı heyecanlandıracak, ama sistemi de bozmayacak iyi bir santraforu takıma yerleştirmek için gerektiği kadar araştırıp, en iyisini bularak takıma dahil edeceğiz. Melo'nun durumu 24 saat içinde belli olur. Kira anlaşmasında bonkör davranmıştık. Şimdi Melo ve Juventus'tan indirim bekliyoruz. Melo'nun bizde kalması için çalışıyoruz ama her şeyin alternatifi vardır." 

"ARSHAVİN YOK ALPER'İ İSTERİZ"
Ünal Aysal, Lig TV'de katıldığı programda Fatih Terim'e de övgüler yağdırdı: "Galatasaray, Fatih Terim dahil, hepimizin şansı. Galatasaray'dan daha büyük ve önemli bir organizasyon Türk sporunda yok. Fatih Terim de Galatasaray'ın şansı ve evladı. Burada yetişmiş ve büyümüş, Galatasaray'ın içini bilen, Galatasaray felsefesini yaşayan ve yaşatan bir insan." Aysal, Arshavin'in transfer listelerinde olmadığını, Alper Potuk için ise görüşmelerin sürdüğünü ifade etti. 

"CAZİP" ANLAMINDA KULLANDIM
"Galatasaray seksi kulüp" ifadesiyle dün sosyal medyayı da sallayan Ünal Aysal, yakın çevresinin konu hakkındaki sorusuna "Ben G.Saray cazip kulüp. Her futbolcu forma giymek ister" demek isterken, 'Seksi' kelimesini kullandım ama gördüm ki yanlış anlaşılmış" dedi.

 

sabah

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
BJK Taraftarı Karşı Çıkıyor:
Ekonomik sıkıntılardan başını kaldıramayan Beşiktaş, yeni sezonda maçlarını ...
Aziz Yıldırım Haykırdı:
'Silahlı suç örgütünden soruşturulup, şikeden tutuklanıp, haksız ve ekonomik ...
Şike Davasında Karar Cuma Günü
İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ekinci, ''Futbolda şike'' davasına ...
 
Demirören Umutlu Konuştu:
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, ''Türk futbolunun ...
Aslan`a Arjantinli Golcü!
Forvet arayışlarını sürdüren G.Saray’da rota bir kez daha Çizme’ye çevrildi. ...
Şike Davasında Sürpriz Misafir
Mahkeme salonuna gelen sürpriz isim önce hakimle sonra Aziz Yıldırım'la konuştu.
 
Aslan`ın Umut`u Doğdu!
Galatasaray'dan beklediği haber dün geldi, golcü futbolcu soluğu Albayrak'ın ...
Kocaman`ın Açıklaması Keyfini Kaçırdı
Kaptan Alex de Souza, sezon başlamadan kendisi için maç programı çıkaran ...
Portekiz'de Cüneyt Çakır Polemiği
Portekiz spor medyası, Avrupa Futbol Şampiyonası yarı finalinde yarın ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
fransa
Torku Konyaspor
Tayyip Erdoğan
Demba ba
Chelsea
ütopya
uzaktan çalışma
haberler
Carlos Arroyo