Şam'da Esad'la görüşen heyette yer alan Komünist Parti Milletvekili Aleksandır Yuşenko, Rus basınına yaptığı açıklamada, "Esad, Suriye halkının gerekli görmesi halinde, ülkede barış ve istikrar isteyen tüm grupların katılacağı erken seçim düzenlemeye hazır olduğunu ve yine halk isterse bu seçimlere katılabileceğini ifade etti" dedi.
uşenko, Esed'in Rus parlamenterlere Suriye'ye desteklerinden ötürü teşekkür ettiğini belirtti. Yuşenko, Esed'in Suriye'nin yenilenmesinde Rusya'nın yardımına ihtiyaç duyacaklarını ifade ettiğini ve Rus şirketlerine işbirliği çağrısında bulunduğunu söyledi.
milliyet
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...