Ebru Şahin, YouTube'da katıldığı programda eşi Cedi Osman ile ilgili dikkat çeken itiraflarda bulundu.

Cedi Osman'ın özellikle gece saatlerinde pencereleri ve kapıyı sürekli kontrol ettiğini dile getiren Şahin, "Çok da eşimi şey yapmayayım burada ama... Yani biraz fazla ürkek diyeyim. Her akşam yatarken kapı, pencere ne varsa kontrol ediyor. Bazen kendinden bile ürküyor. Neredeyse bütün çekmeceleri kilitleyecek" ifadelerini kullandı.

"AŞKIM BEN BURADAYIM, KORKMA"
İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk olan Şahin, eşini bu gibi durumlarda sakinleştirmeye çalıştığını belirterek, "Ben de ona 'Aşkım ben buradayım, korkma' diyerek teselli ediyorum" dedi.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...