Cübbeli Ahmet Hoca'nın 'yok' dediği o görüntüler, dün bir video paylaşım sitesine yüklendi. İki ayrı evde ayrı kadınlarla seks yaparken gizli kamera ile çekilen Cübbeli Ahmet Hoca, görüntülerle ilgili bir internet sitesine açıklama yaptı.
MONTAJ DEYİP TELEFON NUMARASINI VERDİ
Cübbeli Ahmet Hoca, görüntülerin "montaj" olduğunu iddia etti. Komploya kurban gittiğini söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca "Videoyu yayınlayanlara hakkımı helal etmiyorum" dedi. Ses kaydında telefon numarasını da veren Cübbeli Ahmet Hoca, "Halkımızdan yardım bekliyoruz" dedi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
|
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
|
Bunlar da ilginizi çekebilir...