22 Temmuz genel seçimlerinde Antalya'dan CHP'nin 12'nci sıra adayı olan İbrahim Demir ve yakınları, önceki akşam saat 19.30'da Güllük Caddesi’ndeki CHP İl Binası'nı bastı. Öfkeli kalabalık, İl Yönetim Kurulu toplantısından çıkan İl Başkanı Ömer Melli'ye yumruk ve tekmelerle saldırdı. Dudağı patlayan ve gözü moraran Melli. Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldu ve darp raporu aldı. Öfkeli kalabalık ise polis olay yerine gelmeden dağıldı.
Ömer Melli, “Bu saldırı CHP'nin kurumsal niteliğine yapılan saldırıdır. Saldırganlarla şimdilik parti üyesi olmalarının dışında hiç bir ilişkim yoktur. Parti örgütlerimiz gereğini yapacaktır. Partiyi magandalardan temizleyeceğiz. Sayın Baykal da beni telefonla arayarak, çok üzgün olduğunu söyledi. Örgütümüz gereğini yapacaktır” dedi. Ancak Melli'nin saldırgan gruptan şikayetçi olmaması şaşkınlık yarattı.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...