Enerji şirketi Engie tarafından paylaşılan bilgilere göre, pazar akşamı Doel Nükleer Santrali üzerinde üç dron uçtuğu belirlendi.
Şirket sözcüsü Hellen Smeets, dronların tespit edilmesinin santralin faaliyetlerini etkilemediğini belirterek, ilgili birimlerin durumu yakından takip ettiğini aktardı.
Brussels Times'ın haberine göre aynı zamanda pazar akşamı Liege Havalimanı'nda da dron faaliyeti ihbarları üzerine hava trafiği geçici olarak durduruldu.
İlk dronun saat 19.30 sularında görülürken, yaklaşık 19.45'te iki dronun daha tespit edildi. Hava trafiği saat 20.25'te yeniden başladı.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...