CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı Genel Başkan Baykal başkanlığında parti genel merkezinde toplandı. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda, güncel gelişmeler, parti çalışmaları ve yerel seçim hazırlıkları değerlendirdi. Edinilen bilgilere göre, toplantıda Aktütün terör saldırısının ardından TSK’ya yönelik eleştiriler ve basına yansıyan çeşitli haberler gündeme geldi. Baykal, "TSK’yı yıpratmaya yönelik kampanyayı dikkatle izliyoruz. Olay önemli ve vahim belgeler nasıl sızıyor, kimler tarafından sızdırılıyor dikkatle incelenip ortaya çıkarılması gerekiyor. Belgeler, kozmik belgeler, kimler tarafından sızdırılıyor araştırılmalı ortaya çıkarılmalı" dedi.
-KARAYALÇIN’IN ADAYLIĞI-
MYK toplantısında, SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın’ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı da gündeme geldi. Bazı MYK üyeleri, Karayalçın’ın Ankara’dan adaylığının İstanbul başta olmak üzere diğer kentleri de olumlu etkileyeceği yönünde görüş bildirdiler. Karayalçın’ın, CHP’den adaylığına vurgu yapılırken, bu süreçte önümüzdeki günlerde görüşmelerin sıklaştırılacağı ifade edildi ve doğrudan görüşmelerin yapılacağı bildirildi. Görüşmeler çerçevesinde CHP Genel Başkanı Baykal da önümüzdeki günlerde SHP Genel Merkezi’nde Karayalçın’ı ziyaret edecek.
CHP MYK’da örgüt çalışmaları da ele alındı. Bu kapsamda yeni kurulan ilçelere yöneticiler atanırken, yerel seçim çalışmaları da gözden geçirildi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
|
|||||
|
Bunlar da ilginizi çekebilir...