E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Baykal'a Rakip Çıktı Yeni Avukat Cevdet Selvi 

CHP'liler Ergenekon'u savunma işini abarttılar.Ergenekon'un avukatı olduğunu açıklayan CHP lideri Baykal'a rakip çıktı.CHP Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Selvi, Ergenekon davası kapsamında tutuklanan kişilerin masum olduğunu ileri sürerek, “Bu yanlışı yapanlar bir gün bunun hesabını vermek mecburiyetinde kalacaklar” dedi.

13.08.2008 - 14:06
Baykal a Rakip Çıktı Yeni Avukat Cevdet Selvi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Selvi, Ergenekon davası kapsamında tutuklanan kişilerin masum olduğunu ileri sürerek, “Bu yanlışı yapanlar bir gün bunun hesabını vermek mecburiyetinde kalacaklar” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Selvi, “Öyle bir noktaya gelindi ki, bu ülkeyi savunmak bile suç sayılmaya başlandı” dedi. Mahalli seçimler için Kocaeli'nde bulunan Cevdet Selvi, Ergenekon davası kapsamında tutuklanan emekli Orgeneral Hurşit Tolon'u cezaevinde ilk ziyaret edenlerden CHP Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya ile birlikte Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) şubesini ziyaret etti.

DENETLEME RAHATSIZLIĞI

Selvi, ülkeye sahip çıkma niyetinde olan insanların, ulusu ve vatanı daha mutlu, özgür ve çağdaş yapmak isteyen kişilerin suçlular hanesine konulmak istendiğini ileri sürerek, “Baskılar devam ederken bir ucu açık, ne olduğu yeni yeni ortaya çıkan bir suçlama kampanyası başlatıldı. İçinde Atatürkçüler, Cumhuriyet'e gönülden bağlı olanlar, Türkiye'nin çağdaş, demokratik, özgür, laik ve hukuk devleti olması gereğine yürekten inananlar tek tek gözaltına alındı. Hep yasalara, hukuka ve kurallara uymayan uygulamalar yapıldı. Öyle bir noktaya gelindi ki, bu ülkeyi savunmak bile suç sayılmaya başlandı. Şimdi Devlet Denetleme Kurulu, belirli sivil toplum örgütlerini denetlemeye çıkıyor. Bu denetlenen kurumlara bakarsak son derece dikkat çekicidir” dedi.

O DA İDDİANAMEYİ BEĞENMEDİ

Ergenekon davasına değinen Selvi, Genel Başkanı Baykal gibi, iddianameyi beğenmedi. Ergenekon davasında “sapla samanın karıştırıldığı” görüşünü savunan Selvi, mafyayla bağdaşması mümkün olmayan insanların, mafyayla isminin anıldığını, bu kişilerin “Ergenekoncu” diye lanse edilir olduğunu kaydetti.

Bu arada Selvi ziyareti sırasında, Şener Eruygur'u tutuklu bulunduğu Kocaeli Yüksek Güvenlikli (F) Tipi Cezaevi'nde ziyaret eden ADD Kocaeli Şubesi Başkanı Bozkurt Uslu'dan da bilgi aldı.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DP Genel Başkanı Süleyman Soylu Turktime Genel Merkezi’nde Konuştu: İsmim Emanetçiliğe Sığacak Kadar Küçük Değil!
Turktime Genel Merkezi ziyaret eden Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman ...
TURKTIME'ı Ziyaret Eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok İmalı Konuştu!
14 yıldır Keçiören Belediye Başkanlığı görevini yürüten Turgut Altınok ...
MHP'li Ekici : DTP’lilerin Elini Sıktık da Elimize PKK’mı Bulaştı?
MHP kimsenin kurşun askeri değildir… Kimse üzerimizden evcilik oynamasın… ...
 
Turktime'a Konuşan Kutan Bombaladı: Bahçeli'ye Başbakanlık Teklif Ettik ama Kabul Etmedi
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, DP Genel Başkanı Mehmet Ağar ve DSP ...
Ağar Turktime'a Konuştu: Ne Geçmişimi İnkar Ettim, Ne de Değiştim... Düz Ovada Siyaset Söylemi En Milliyetçi Söylemdir
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan’dan sonra DP Genel Başkanı Mehmet Ağar’da ...
Şirin Turktime'a Konuştu: Halk İsterse İdam Gelir
(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) Genç Parti idamı geri getirecek ...
 
CHP Dişli'nin Peşini Bırakmıyor
CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ...
Baykal: "Büyükanıt’ın Randevu Talebi Var"
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, 30 Ağustosta emekliye ayrılacak Genelkurmay ...
Bahçeli, Başkent’teki Seçime El Attı
MHP lideri Bahçeli, Ankara Şoförler Odası seçimine el attı ve başkan adayı ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Haber
Belçika
Christoph Daum
Eczacıbaşı
passolig
Ezgi Mola
BBP
Kırgızistan
FED