Turk Time
DOLAR
47,7551 %0.05
EURO
55,0776 %-0.11
ALTIN
6769,6270 %0.97
BIST-100
14110,14 %2.96
PETROL
87,2700 %-0.59
BONO
41,6000 %-0.07
ISTANBUL
BUGÜN
24/29°
ISTANBUL
YARIN
23/27°

AK Parti Genel Başkanvekili Ala'dan TÜSİAD'a tepki

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, "Eski Türkiye'nin vesayet artıkları halen siyaset dışından milli iradeye müdahale alışkanlıklarını bırakamamışlardır." dedi.

  • Son Güncelleme:
AK Parti Genel Başkanvekili Ala'dan TÜSİAD'a tepki

Ala, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"TÜSİAD YİK Başkanı'nın adeta vesayet odaklarının sözcülüğüne soyunarak eski Türkiye alışkanlıklarıyla yaptığı açıklamaları reddediyoruz. Biz, vesayet heveslilerinin sakat anlayışlarıyla mücadele ederek Türkiye'yi bulunduğu konuma getirdik ve hedeflerine de taşıyacağız ama görülüyor ki eski Türkiye'nin vesayet artıkları halen siyaset dışından milli iradeye müdahale alışkanlıklarını bırakamamışlardır.

Türkiye, halkın doğrudan iradesiyle iş başına gelmiş Sayın Cumhurbaşkanımızın yönetiminde Türkiye Yüzyılı hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemektedir ve milletimizin böyle az gelişmiş antidemokratik yol ve yöntemlere tahammülü yoktur."

YORUMLAR 

Cevat simsek

Eski turkiye ozlemi olan cahil patronlar turkiye cumhuruyeti devletindepatron olmayi hak etmiyorsunuz bundan sonrasi beyhude

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz