Turk Time
DOLAR
47,8784 %0.1
EURO
55,4429 %0.31
ALTIN
6737,1920 %0.68
BIST-100
14172,26 %0.28
PETROL
87,2600 %1.64
BONO
41,1200 %-0.07
ISTANBUL
BUGÜN
22/26°
ISTANBUL
YARIN
23/27°

Abdulkadir Selvi yazdı: Yaşar Güler ve Hakan Fidan’dan kritik uyarılar

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın teröre yönelik mesajlarına değindi.

  • Son Güncelleme:
Abdulkadir Selvi yazdı: Yaşar Güler ve Hakan Fidan’dan kritik uyarılar

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın teröre yönelik mesajlarına değindi.

İŞTE ABDULKADİR SELVİ'NİN YAZISI

ŞEHİTLERİMİZ nedeniyle Meclis’te düzenlenen özel oturumu izledim. Ondan önce CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in açıklamalarını takip ettim.

Meclis Genel Kurulu’nda gözlemlerde bulundum. Bunların hepsini paylaşacağım. Önce Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın mesajlarına değinmek istiyorum.

Meclis’te bir ara kapalı oturum yapılacağı söylentisi dolaşmaya başladı. PKK’nın siyasi kolu olan DEM Partisi varken kapalı oturum yapmanın anlamı var mı? Allah’tan gerek duyulmadı. Böylece bakanların açıklamalarını dinleme fırsatımız oldu.

NUMAN KURTULMUŞ’UN ÜÇ TESPİTİ

Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş oturumu açarken terörle mücadele konusunda stratejik öneme sahip bir konuşma yaptı. Terörün üç amacını şöyle sıraladı:

1-Bölgeyi istikrarsızlaştırmak

2-Ülkeleri bölüp parçalamak

3-Bölgede yaşayan halkları birbirine karşı düşmanlaştırmak.

Irak’ta ve Suriye’de bunu yaşamadık mı? Başarabilseler aynı oyunu Türkiye’de sahneye koymayacaklar mıydı? Kimse çıkıp Numan Kurtulmuş doğru söylemiyor diyebilir mi? Meclis Başkanı tam kitabın ortasından konuştu.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz