Süper Lig’de yönettiği maçlar ve tartışmalı kararlarıyla sık sık gündeme gelen Arda Kardeşler, Trabzonspor-Gaziantep FK karşılaşmasının ardından hakemlik kariyerini sonlandırdı. Kardeşler’in futbol dünyasına bu kez futbolcu menajeri olarak dönmeye hazırlandığı öğrenildi.
MENAJER OLDU
Hakemliği bıraktıktan sonra futboldan kopmak istemeyen Kardeşler’in, futbolcuların transfer süreçleri ve kariyer planlamalarında rol alacağı belirtiliyor.
Karşılaşma sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun “hata değil, planlı eylem” sözleriyle ilgili daha önce HT Spor’a konuşan Kardeşler, bu ifadelerin kendisini derinden yaraladığını söylemişti. Açıklamasında hedef gösterildiğini düşündüğünü ve ailesinin de bu süreçten etkilendiğini dile getirmişti.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...