Galatasaray formasıyla ortaya koyduğu başarılı performansla taraftarın sevgisini kazanan Torreira, kulüpte mutlu olduğunu söyledi. Mevcut sözleşmesinin 2028 yılına kadar devam ettiğini hatırlatan deneyimli futbolcu, yönetimle yeni kontrat için görüşmelerin sürdüğünü ifade etti.
Uruguaylı yıldız, "Galatasaray ile devam eden önemli bir sözleşmem var ve bunu uzatacağız. Burada çok mutluyum. Bu kulübü seviyorum ve forması için sonuna kadar mücadele ediyorum. Hedefim Galatasaray'da kalmaya devam etmek." sözleriyle geleceğine dair net mesaj verdi.

BOCA JUNIORS SEVGİSİNİ GİZLEMEDİ
Torreira, Boca Juniors'a duyduğu sempatiyi ve kulübe olan hayranlığını bir kez daha dile getirdi. Özellikle kulübün efsane isimlerinden Juan Román Riquelme ile yakın ilişkisi nedeniyle Arjantin ekibiyle adının anılmasının doğal olduğunu ifade eden yıldız futbolcu, bunun profesyonel kariyerini etkilemediğinin altını çizdi.

TRANSFERİN ÖNÜNDE ENGELLER VAR
Arjantin basınında yer alan haberlere göre Boca Juniors'ın Torreira'yı kadrosuna katma isteği devam ediyor. Ancak kulübün yabancı oyuncu kontenjanı ve Galatasaray'daki yüksek maliyetli sözleşme şartları nedeniyle transferin gerçekleşme ihtimalinin düşük olduğu belirtiliyor.

ÖNCELİĞİ GALATASARAY'IN BAŞARISI
Geçmiş yıllarda Boca Juniors forması giymenin hayali olduğunu dile getiren Lucas Torreira, mevcut süreçte tüm odağını Galatasaray'a çevirdiğini vurguladı. Tecrübeli orta saha oyuncusu, hem yeni sözleşme hem de sarı-kırmızılı ekiple kazanılacak yeni başarıların kariyerindeki en önemli hedef olduğunu ortaya koydu.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |